کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

الحوثی: آنچه در سوریه می‌گذرد، اصرار تکفیری‌ها بر هولناک‌ترین اشکال کشتار است

رهبر انصارالله یمن گفت گروه‌های تکفیری در سوریه جنایات خود را با فیلم مستند می‌کنند، آنها را در سایت‌های شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند و به وحشیگری‌ها و جنایاتشان می‌بالند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 09
کد خبر: ۲۷۳۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، «سید عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن پنجشنبه شب در سخنان خود درباره تحولات جاری سوریه گفت: جنایات گروه‌های تکفیری در سوریه محکوم است و همه باید آن را محکوم کنند و هرکس وجدان دارد باید برای توقف جنایات تلاش کند.

رهبر انصارالله افزود: آنچه در سوریه می‌گذرد، اصرار گروه‌های تکفیری را بر ادامه رفتار جنایتکارانه وحشیانه کشتار مردم بی گناه به هولناک‌ترین اشکال قتل و کشتار آشکار می‌کند.

سید عبدالملک الحوثی خاطرنشان کرد: گروه‌های تکفیری در سوریه مسئولیت این جنایات را با حامیان مالی خود که با پول، حمایت سیاسی و حمایت نظامی از آنها حمایت می‌کنند شریک می‌شوند.

وی ادامه داد: جنایات سوریه عواقف بدی برای تکفیری‌ها و حامیان آنها دارد. آنها فکر می‌کنند خودشان را تحت پوشش و حمایت آمریکا و اروپا بیمه کرده‌اند و به این ترتیب دستشان را باز می‌گذارند تا هر کاری می‌خواهند بکنند.

رهبر انصارالله یمن افزود: گروه‌های تکفیری در سوریه در حال نسل کشی صد‌ها شهروند صلح طلب و شریف سوری هستند.

سید الحوثی اشاره کرد: تکفیری‌های سوریه با درهم شکستن بافت اجتماعی سوریه خدمت بزرگی به دشمنان اسرائیلی و آمریکایی ارائه می‌کنند.

وی اضافه کرد: آنچه آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها به دنبال آن هستند این است که هر کدام خود را ناجی و حافظ مردم سوریه معرفی کنند.

رهبر انصارالله خاطرنشان کرد جنایات گروه‌های تکفیری ساخته و پرداخته آمریکا و اسراییل است. گروه‌های تکفیری در خدمت اهداف یهود و صهیونیسم برای مخدوش کردن وجهه اسلام هستند.

وی ادامه داد: گروه‌های تکفیری خود را مذهبی و جهادی می‌نامند در حالی که با وحشیگری اقدام به قتل افراد بی گناه می‌کنند.

وی اضافه کرد: آنچه در سوریه می‌گذرد مایه تأسف است و اعراب و مسلمانان سکوت می‌کنند تا آمریکایی‌ها، اروپایی‌ها و اسرائیل خود را حامی مردم معرفی کنند.

رهبر انصارالله گفت: گروه‌های تکفیری، جهادی نیستند و اگر جهادی بودند با دشمن اسرائیلی مقابله می‌کردند.

سید الحوثی افزود: گروه‌های تکفیری خود را به عنوان گروه‌های مذهبی و جهادی معرفی می‌کنند، در حالی که با تمام وحشی گری و جنایت برای کشتن مردم بی گناه صلح طلب و متلاشی کردن مردم از درون اقدام می‌کنند.

وی تصریح کرد: گروه‌های تکفیری پس از تسلط بر سوریه، حتی یک گلوله به سمت دشمن اسرائیلی با وجود تهاجم این رژیم به جنوب سوریه شلیک نکردند.

رهبر انصارالله در ادامه گفت: تکفیری‌های سوریه به رسانه‌ها و فعالان رسانه‌ای خود دستور دادند که از واژه «دشمن» برای توصیف دشمن اسرائیلی استفاده نکنند.

سید الحوثی خاطرنشان کرد: آنچه در سوریه اتفاق می‌افتد درس بزرگی برای همه مردم امت در مورد واقعیت این گروه‌ها و جنایت کاری آنها است. اسلام از جنایت و وحشی گری گروه‌های تکفیری مبرا است و جهاد فی سبیل الله عنوانی مقدس و مبرا از جنایات آنهاست.

رهبر انصارالله افزود: تجاوزات و جنایات گروه‌های تکفیری در سوریه بر همگان روشن است و هرکس در سخنان ما تردید دارد باید خود جنایات این گروه‌ها را مشاهده کند.

وی تأکید کرد آنچه این روز‌ها در سوریه می‌گذرد بسیار وحشتناک است و سکوت در برابر آن جنایت و مغایر با مسئولیت‌های دینی و انسانی است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: یمن سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر